About

 

 

 

 james_lawson1
  

 Dr J.A. Lawson is sinds 1983 chirurg met met name de laatste jaren als aandachtsgebied veneuze vaatchirurgie.
 

 Hij studeerde medicijnen in Utrecht en Amsterdam. Hij werd opgeleid tot algemeen chirurg in het Zuiderziekenhuis en het Academisch ziekenhuis te Rotterdam. Specialisatie in de vaatchirurgie vond plaats  in het Antoniusziekenhuis te Nieuwegein Hij promoveerde in 1985 te Amsterdam met het proefschrift : De voorbewerkte menselijke navelstrengvene als overbruggingstransplantaat in het femoro-  popliteale en femoro-crurale traject. Van 1987 tot 1993 was hij werkzaam als vaatchirurg in het Slotervaartziekenhuis te Amsterdam. Vanaf 1993 is hij vaatchirurg in het ziekenhuis Amstelland te  Amstelveen en sinds 2006 tevens als vaatchirurg  werkzaam in het Medisch Centrum Jan van Goyen, waar hij zich met name zal bezig houdt met de endoveneuze behandeling van spataderen. Vanaf 1  januari 2009 werkzaam in het Skin and Vein Clinic Alkmaar. Sinds 2012 is hij opleider flebologie aan de Medisch Universitair Centrum te Maastricht.
Hij is bestuurslid van de Dutch College of Phlebology

 Dr Lawson is lid van Nederlandse vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie , European Society of Vascular Surgery en American College of Phlebology

Advertenties

2 thoughts on “About

  1. I am amazed what I have seen on your site… How a very busy surgeon can fill his life like this! I like the story of “Iphone and high heels”. Besides I think you do your job just like a hobby; I wish every doctor would do that.

    Many thanks for your efforts,
    G.Turhan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s