Jimmy bij eerste 5 in creative challenge

Zie de link naar een schiphol tv opname van de  prijsuitreiking

jimmy ook genomineerd voor een presentatie van zijn idee op schiphol

KLM en Amsterdam Airport Schiphol investeren al jaren met veel succes in de verbetering van de reiservaring in de lucht en op de grond. Ook zijn op het gebied van duurzaamheid al vele initiatieven genomen. Om op beide gebieden tot leidende spelers in de luchtvaart te blijven behoren, willen KLM en Amsterdam Airport Schiphol ook jong talent aanspreken om nieuwe ideeën te stimuleren. KLM en Amsterdam Airport Schiphol hadden  daarom besloten een wedstrijd uit te schrijven voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Op een speciale Hyves pagina (creativechallenge.hyves.nl) konden de inzenders informatie vinden over de spelregels en de achtergrond van de wedstrijd. Ook kunnen ze hun idee of ontwerp via deze pagina mailen.

De wedstrijd liep tot en met 30 november. Een jury bestaande uit experts uit de top van design, business, media, reizen en events beoordeelt de beste inzendingen. Op 17 deecember werden de winnaars bekendgemaakt.

De hoofdprijs was twee “Round the World tickets” in Business Class. Voor de nummers twee en drie waren ook tickets beschikbaar: een tweepersoonswereldreis in de Economy Class en twee tickets naar een intercontinentale bestemming naar keuze. Beide winnaars reizen in de speciale Economy Comfort Zone. Jimmy was genomineerd bij de laatste 5 die ook een presentatie op schiphol mochten houden. Hij had een opklapbare stoel en een entertainment systeem voor d=in vliegtuigen ontwikkeld. Helaas viel hij net niet in de prijzen
Reacties (0)Reageren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s